Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sour Pork Ribs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
pork ribs cut in pieces (4 cm)600 g
-
water650 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
sugar40 g
-
black vinegar60 g
-
light soy sauce80 g
-
spring onion cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh ginger slices30 g
-
garlic cloves40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1455 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min