
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g pork ribs cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 348 kcal / 1455 kJ
- Białko
- 20 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 1 g