Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
pork belly, with skin cut in thin slices (0.3 cm)400 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
Chinese rose essence wine (mei gu lu)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
five-spice powder¼ tsp
-
¼ tsp baking sodaginger juice (see tips)1 tbsp
-
dried lotus leaf soaked in hot water to soften (see tips)1
-
fresh ginger shredded10 g
-
fresh lychee peeled, pitted20 - 24
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.1 g
Kalorie
1669.4 kJ /
399 kcal
Tłuszcz
37.7 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Mustard Green Rice
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min