Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
pork belly, with skin cut in thin slices (0.3 cm)400 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
Chinese rose essence wine (mei gu lu)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
five-spice powder¼ tsp
-
¼ tsp baking sodaginger juice (see tips)1 tbsp
-
dried lotus leaf soaked in hot water to soften (see tips)1
-
fresh ginger shredded10 g
-
fresh lychee peeled, pitted20 - 24
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.1 g
Kalorie
1669.4 kJ /
399 kcal
Tłuszcz
37.7 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Mock Fin Soup
35 min
Yu Sang
1 godz.
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min