Urządzenia i Akcesoria
Lotus Leaf Glutinous Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger50 g
-
chicken thigh with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce3 tbsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
water2100 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours, rinsed300 g
-
salt¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
cooking oil plus extra for greasing40 g
-
dried shrimp rinsed10 g
-
Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)100 g
-
Chinese dried mushrooms soaked to soften, cut in halves15 g
-
lotus leaves soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves2
-
salted egg yolks (opcjonalnie) cut in halves2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.7 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
72.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple tarts
1 godz. 30 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min