Urządzenia i Akcesoria
Ginger Scallion Fish Slices
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
white fish fillet sliced (1 cm thick)500 g
-
cornflour (starch)2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
cooking oil20 g
-
ginger, fresh sliced thinly50 g
-
spring onion cut in 2 cm length80 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sesame oil1 tsp
-
water120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
678.7 mg
Białko
26.4 g
Kalorie
836.1 kJ /
199.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Ginger Pork
25 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
All-in-one chicken congee
35 min
Chicken adobo
30 min