Ginger Scallion Fish Slices

Ginger Scallion Fish Slices

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • white fish fillet sliced (1 cm thick)
    500 g
  • cornflour (starch)
    2 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • cooking oil
    20 g
  • ginger, fresh sliced thinly
    50 g
  • spring onion cut in 2 cm length
    80 g
  • oyster sauce
    20 g
  • light soy sauce
    20 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • water
    120 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 678.7 mg
Białko 26.4 g
Kalorie 836.1 kJ / 199.8 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...