Vegetarian Beehoon

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions

Składniki

  • rice vermicelli
    400 g
  • olive oil
    60 g
  • fresh ginger sliced
    25 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced
    30 g
  • cabbage cut in small pieces
    500 g
  • carrots cut in 4 cm length
    100 g
  • water plus extra to soak rice vermicelli
    650 g
  • light soy sauce
    50 g
  • vegetarian oyster sauce
    30 g
  • mushroom seasoning powder
    3 tbsp
  • white pepper powder
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 755.8 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 2395 kJ / 572.4 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 106 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...