Urządzenia i Akcesoria
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
raisins30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
vegan butter cold and cut into pieces100 g
-
white sugar80 g
-
plain flour120 g
-
sea salt1 pinch
Apple filling and assembly
-
vegan butter to grease
-
apple cored and quartered (see Tips)600 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
white sugar40 g
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
146.6 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
High protein brownies
20 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Pea and mint soup
20 min
Traditional minestrone
45 min
Easy banana muffins
30 min
ABC muffins
40 min