Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato quiche with prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
sweet potatoes (approx. 400 g)2
-
sweet paprika2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
garlic cloves2
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Danish feta crumbled200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
eggs5
-
pouring (whipping) cream60 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
prosciutto thinly sliced100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773.7 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
1252.6 kJ /
298.2 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn saganaki with feta
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Zucchini slice
45 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Almond and pear tart
40 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.