Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.9 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus risotto
40 min
Warm cabbage dish
15 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 godz. 40 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 min
Beetroot risotto
35 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min