Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.9 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Vegetarian Medallions
Brak ocen
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Vegan ube ice cream
24 godz. 10 min
Tuscan bean soup
30 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Minestrone
40 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min