Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and saffron risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.9 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and kale risotto
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Pea and mint soup
20 Min
Fennel Risotto
35 Min