Urządzenia i Akcesoria
Spelt pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
982.3 mg
Białko
31 g
Kalorie
8828.2 kJ /
2110 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
103.6 g
Węglowodany
140.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Pawpaw smoothie
10 Min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Keine Bewertungen
Pears in orange syrup
45 Min
Mini triple layer bundts
35 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Boba Cheesecake
6 Std. 45 Min
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Beauty booster smoothie
5 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min