Urządzenia i Akcesoria
Spelt pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
982.3 mg
Białko
31 g
Kalorie
8828.2 kJ /
2110 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
103.6 g
Węglowodany
140.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Vegan strawberry ice cream
5 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Rum balls
35 min
Steamed rhubarb (300-450 g)
20 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Fresh fig jam
55 min