Urządzenia i Akcesoria
Spelt pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
982.3 mg
Białko
31 g
Kalorie
8828.2 kJ /
2110 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
103.6 g
Węglowodany
140.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Red velvet cake
2 Std. 20 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 Min
30 second cupcakes
25 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Sabrina's honey bush bars
40 Min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 Std.
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min