Spelt pastry

Spelt pastry

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
500 g

Składniki

  • unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
    200 g
  • wholemeal spelt flour plus extra to dust
    200 g
  • chilled water
    90 g
  • sea salt
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 982.3 mg
Białko 31 g
Kalorie 8828.2 kJ / 2110 kcal
Tłuszcz 167 g
Błonnik 21.4 g
Tłuszcz nasycony 103.6 g
Węglowodany 140.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...