Roasted capsicum & cashew vegan spread

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g

Składniki

  • cashews
    80 g
    80 g blanched almonds
  • garlic clove
    1
  • roasted red capsicum strips, in oil, drained
    100 g
  • extra virgin olive oil plus extra to cover if needed
    30 g
  • sun dried tomatoes drained
    120 g
  • sweet paprika
    2 tbsp
  • sea salt
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 1155.8 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 1543.6 kJ / 368.9 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 35.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...