Urządzenia i Akcesoria
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1155.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Chunky guacamole
10 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Easy banana muffins
30 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min