Urządzenia i Akcesoria
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1155.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Banana and raspberry soft serve
5 min
Fruity dream
10 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min