Urządzenia i Akcesoria
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1155.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Margarita
5 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Community fave brown rice salad
55 min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Spicy Honey
10 min
Fruity dream
10 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.