
Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Spinach Cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Dip
-
Greek yoghurt250 g
-
lemon juice20 g
-
olive oil10 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Potato Cakes
-
dried chickpeas100 g
-
sweet potatoes cut in pieces400 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
spring onions cut in pieces30 g
-
rolled oats20 g
-
soy sauce10 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fresh baby spinach100 g
-
coconut oil for frying4 - 6 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366 kcal /
1529 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
50.4 g