Festive Nut Roast Wreath
TM5 TM6

Festive Nut Roast Wreath

4.9 (50 ocen)

Składniki

  • 100 g pecan nut halves
  • 100 g blanched hazelnuts
  • 300 g carrots, diced (1 cm)
  • 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
  • 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
  • 180 g cooked, peeled chestnuts
  • 80 g bread, torn in pieces
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 16 fresh sage leaves
  • 200 g red onions, quartered
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
  • 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 2 medium eggs
  • 1 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 120 g dried cranberries
  • 3 Tbsp maple syrup

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2159 kJ / 518 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
584 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy