Festive Nut Roast Wreath

Festive Nut Roast Wreath

4.8 57 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions

Składniki

  • pecan nut halves
    100 g
  • blanched hazelnuts
    100 g
  • carrots diced (1 cm)
    300 g
  • parsnips peeled, diced (1 cm)
    300 g
  • butternut squash peeled, diced (1 cm)
    200 g
  • olive oil plus 30 g and extra for frying
    2 Tbsp
  • cooked, peeled chestnuts
    180 g
  • bread torn in pieces
    80 g
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • fresh sage leaves
    16
  • red onions quartered
    200 g
  • tinned chickpeas rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
    240 g
  • tinned lentils rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • medium eggs
    2
  • dried thyme
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • dried cranberries
    120 g
  • maple syrup
    3 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 518 kcal / 2159 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 39 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 584 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...