Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 518 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Sód
- 584 mg
Alternatywne przepisy
Vegetarian Chilli
35min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Coconut and Spinach Dahl
50min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min