Wersje kompatybilne
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cashew Nuts
- 150 g cashew nuts
- water, for soaking
Chilli Sauce
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, halved
- 120 g onions, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 25 g light brown sugar
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- 30 g chipotle paste
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 5 g freshly squeezed lemon juice, or to taste
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages
- 15 g chia seeds
- 50 g water
- 125 g chestnut mushrooms
- 100 g wholemeal bread, vegan, torn in pieces
- 150 g firm tofu, cut in pieces
- 125 g cooked chestnuts, peeled
- 50 g red onion, quartered
- 60 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 red chilli, halved
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 25 g vegan cheese, grated
-
20
g tamari
lub light soy sauce
Root Veg Mash
- 400 g parsnips, peeled, diced (2 cm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 100 g carrots, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 250 g frozen peas
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 15 g olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3187 kJ / 762 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Sód
- 1437 mg
Alternatywne przepisy
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Vegan Bean Burgers
1h 20min