Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
TM6 TM5

Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce

4.1 ( 24 oceny )

Składniki

Cashew Nuts

  • 150 g cashew nuts
  • water for soaking

Chilli Sauce

  • 1 garlic clove
  • 1 red chilli halved
  • 120 g onions quartered
  • 60 g carrot cut in pieces (2 cm)
  • 20 g olive oil
  • 2 tsp ground cumin
  • 25 g light brown sugar
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
    lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 30 g cider vinegar
  • 30 g chipotle paste
  • 150 g water
  • 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
  • 5 g freshly squeezed lemon juice or to taste

Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages

  • 15 g chia seeds
  • 50 g water
  • 125 g chestnut mushrooms
  • 100 g wholemeal bread vegan, torn in pieces
  • 150 g firm tofu cut in pieces
  • 125 g cooked chestnuts, peeled
  • 50 g red onion quartered
  • 60 g carrot cut in pieces (2 cm)
  • 1 red chilli halved
  • 8 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 lemon finely grated zest and 15 g juice
  • 25 g vegan cheese, grated
  • 20 g tamari
    lub light soy sauce

Root Veg Mash

  • 400 g parsnips peeled, diced (2 cm)
  • 400 g sweet potatoes peeled, diced (3 cm)
  • 100 g carrots diced (2 cm)
  • 1000 g water
  • 250 g frozen peas
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • ½ lemon freshly squeezed juice only
  • 15 g olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
762 kcal / 3187 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
78 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
1437 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy