
Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil10 g
-
ras el hanout1 tsp
-
harissa1 tsp
-
passata200 g
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in strips (1 cm)360 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
halloumi cheese diced (1.5 cm)175 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
-
olive oil spray
-
filo pastry sheets5
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980 mg
Białko
15 g
Kalorie
1307 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
35 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min