Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil10 g
-
ras el hanout1 tsp
-
harissa1 tsp
-
passata200 g
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in strips (1 cm)360 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
halloumi cheese diced (1.5 cm)175 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
-
olive oil spray
-
filo pastry sheets5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980 mg
Białko
15 g
Kalorie
1307 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Vegetable Biryani
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min