Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
TM6 TM5

Moroccan Chickpea and Halloumi Pie

4.5 (39 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 tsp ras el hanout
  • 1 tsp harissa
  • 200 g passata
  • 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
  • 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
  • olive oil spray
  • 5 filo pastry sheets

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1307 kJ / 311 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
980 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy