Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
potatoes peeled, thinly sliced (2 mm)160 g
-
fine sea salt2 pinches
-
extra virgin olive oil25 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
red onions thinly sliced (2 mm)170 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry, ready-made400 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
goat's cheese hard or soft150 g
-
ground black pepper1 pinch
-
egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
3530 kJ /
844 kcal
Tłuszcz
59.6 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min