Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
potatoes peeled, thinly sliced (2 mm)160 g
-
fine sea salt2 pinches
-
extra virgin olive oil25 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
red onions thinly sliced (2 mm)170 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
plain flour for dusting
-
puff pastry, ready-made400 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
goat's cheese hard or soft150 g
-
ground black pepper1 pinch
-
egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
3530 kJ /
844 kcal
Tłuszcz
59.6 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.