Urządzenia i Akcesoria
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483.9 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
45 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Potato Curry Soup
35 min
Protein Boosted Crêpes
45 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Quick Rise Basic Bread
45 min