Urządzenia i Akcesoria
Heirloom Tomato Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chilli (see Tip)1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces140 g
-
English cucumbers cut into pieces170 g
-
heirloom tomatoes quartered680 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle60 g
-
red wine vinegar30 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
450.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
807.7 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keep it Cool!
15 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Clam Boil
55 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min