
Urządzenia i Akcesoria
Potato Curry Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Peeling Potatoes
-
russet potatoes unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)700 g
-
water600 g
-
vegetable oil1 tsp
Curry Potato Soup
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
curry powder1 tbsp
-
vegetable stock800 g
-
Dijon mustard15 g
-
bay leaf, dried1
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
coconut cream plus extra to drizzle, to garnish85 g
-
fresh parsley to garnish
-
bread (opcjonalnie) sliced, toasted, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
189.9 kcal /
794.6 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
25.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
463.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
French onion pasta
45 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 min
Mango sorbet
2 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Gut Immunity Shot
5 min
Traditional Fried Rice
20 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min