Potato Curry Soup
TM6

Potato Curry Soup

3.0 (5 ocen)

Składniki

Peeling Potatoes

  • 700 g russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)
  • 600 g water
  • 1 tsp vegetable oil

Curry Potato Soup

  • 115 g yellow onions, cut into pieces
  • 115 g carrots, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 tbsp curry powder
  • 800 g vegetable stock
  • 15 g Dijon mustard
  • 1 bay leaf, dried
  • 1 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 85 g coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
  • fresh parsley, to garnish
  • bread, sliced, toasted, to serve (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
794.6 kJ / 189.9 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
25.7 g
Tłuszcz
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
4.1 g
Sód
463.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy