Urządzenia i Akcesoria
Potato Curry Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Peeling Potatoes
-
russet potatoes unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)700 g
-
water600 g
-
vegetable oil1 tsp
Curry Potato Soup
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
curry powder1 tbsp
-
vegetable stock800 g
-
Dijon mustard15 g
-
bay leaf, dried1
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
coconut cream plus extra to drizzle, to garnish85 g
-
fresh parsley to garnish
-
bread (opcjonalnie) sliced, toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
463.6 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
794.6 kJ /
189.9 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Green Goddess Salad
10 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min