Urządzenia i Akcesoria
Potato Curry Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Peeling Potatoes
-
russet potatoes unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)700 g
-
water600 g
-
vegetable oil1 tsp
Curry Potato Soup
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
curry powder1 tbsp
-
vegetable stock800 g
-
Dijon mustard15 g
-
bay leaf, dried1
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
coconut cream plus extra to drizzle, to garnish85 g
-
fresh parsley to garnish
-
bread (opcjonalnie) sliced, toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
463.6 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
794.6 kJ /
189.9 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Caprese Frittata
30 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Orange Creamsicle Whip
10 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min