Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Grapefruit Quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds20 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil plus 2 tsp, plus extra for greasing40 g
-
quinoa120 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
salmon fillets4
-
Dijon mustard honey30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
grapefruit250 g
-
pitted olives60 g
-
mint leaves6
-
red wine vinegar25 g
-
feta cheese50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.4 mg
Białko
38.6 g
Kalorie
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min