Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Grapefruit Quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds20 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil plus 2 tsp, plus extra for greasing40 g
-
quinoa120 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
salmon fillets4
-
Dijon mustard honey30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
grapefruit250 g
-
pitted olives60 g
-
mint leaves6
-
red wine vinegar25 g
-
feta cheese50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.4 mg
Białko
38.6 g
Kalorie
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min