Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Grapefruit Quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds20 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil plus 2 tsp, plus extra for greasing40 g
-
quinoa120 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
salmon fillets4
-
Dijon mustard honey30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
grapefruit250 g
-
pitted olives60 g
-
mint leaves6
-
red wine vinegar25 g
-
feta cheese50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.4 mg
Białko
38.6 g
Kalorie
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic Turkey Stew
45 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min