
Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cumin seeds1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
courgettes diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (5 cm)700 g
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil4 Tbsp
-
quinoa250 g
-
vegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water480 g
-
spring onions finely sliced5
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
524.4 kcal /
2194.2 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
24.7 g
Węglowodany
65.8 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
1189.1 mg