Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cumin seeds1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
courgettes diced (2 cm)400 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (5 cm)700 g
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil4 Tbsp
-
quinoa250 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water480 g
-
spring onions finely sliced5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1189.1 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2194.2 kJ /
524.4 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
65.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min