Urządzenia i Akcesoria
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. tagliatelle, spaghetti, linguine300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2261.2 kJ /
540.4 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Pasta alla Nerano
40 min
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Peanut Milk and Patties
8 godz. 55 min
Mussels Mariniere
25 min