Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion

Składniki

  • Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • pecorino cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • onion quartered
    80 g
  • celery cut in pieces (4 cm)
    60 g
  • carrot cut in pieces (4 cm)
    60 g
  • olive oil
    40 g
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
    270 g
    red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • water
    1000 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • dried pasta, long e.g. spaghetti, tagliatelle, linguine
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 534.6 kcal / 2236.8 kJ
Białko 20.2 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 68.9 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 415.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...