Urządzenia i Akcesoria
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
red kuri squash, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. tagliatelle, spaghetti, linguine300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2261.2 kJ /
540.4 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 Std. 50 Min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Candied Coffee Pistachio Nuts
1 Std.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Salmon with Potatoes and Courgettes
1 Std. 15 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Keine Bewertungen
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Potato and Pork Rib Racks
1 Std. 30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min