Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Pancakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
Houmous
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas drained and rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini30 g
-
olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
Pancakes
-
spring onions cut in pieces (3 cm)35 g
-
red peppers cut in pieces130 g
-
gram flour (chickpea flour)120 g
-
water120 g
-
baking powder¼ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil for frying1 tsp
Serving
-
avocado flesh only, sliced½
-
cherry tomatoes halved10
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
3044 kJ /
728 kcal
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
64.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min