Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Pancakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
Houmous
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas drained and rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini30 g
-
olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
Pancakes
-
spring onions cut in pieces (3 cm)35 g
-
red peppers cut in pieces130 g
-
gram flour (chickpea flour)120 g
-
water120 g
-
baking powder¼ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil for frying1 tsp
Serving
-
avocado flesh only, sliced½
-
cherry tomatoes halved10
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
3044 kJ /
728 kcal
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
64.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min