Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1318.1 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2474.6 kJ /
591.5 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 godz. 20 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min