Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1318.1 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2474.6 kJ /
591.5 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2h 20min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Seitan Chilli
25min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Coconut and Spinach Dahl
50min