Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1318.1 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2474.6 kJ /
591.5 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min