Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Medallions
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
water900 g
-
buckwheat grains100 g
-
porridge oats30 g
-
mixed seeds50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)100 g
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves3
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
sweet smoked paprika (opcjonalnie)½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinch
-
breadcrumbs50 g
-
extra virgin olive oil3 - 4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.1 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1698.1 kJ /
405.9 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min