Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Medallions
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
water900 g
-
buckwheat grains100 g
-
porridge oats30 g
-
mixed seeds50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)100 g
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves3
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
sweet smoked paprika (opcjonalnie)½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinch
-
breadcrumbs50 g
-
extra virgin olive oil3 - 4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.1 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1698.1 kJ /
405.9 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Spanish Tortilla
1 godz.
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Brak ocen
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min