Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Medallions
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
water900 g
-
buckwheat grains100 g
-
porridge oats30 g
-
mixed seeds50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)100 g
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves3
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
sweet smoked paprika (opcjonalnie)½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinch
-
breadcrumbs50 g
-
extra virgin olive oil3 - 4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.1 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1698.1 kJ /
405.9 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Vegan Bolognese
50 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Vegan Spanish Omelette
40 min
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Vegan Ginger Biscuits
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min