Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Medallions
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
water900 g
-
buckwheat grains100 g
-
porridge oats30 g
-
mixed seeds50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)100 g
-
onion quartered50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves3
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
sweet smoked paprika (opcjonalnie)½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinch
-
breadcrumbs50 g
-
extra virgin olive oil3 - 4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.1 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1698.1 kJ /
405.9 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Vegan Bolognese
50 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 godz. 5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 min