Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
TM6

Aubergine, Chickpea and Chicken Curry

4.7 ( 6 ocen )

Składniki

  • 200 g aubergines cut in pieces (1.5 cm)
  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 30 g olive oil plus 1 Tbsp for drizzling
  • 100 g onions
    lub leeks
  • 2 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger cut in round slices (2 mm)
  • 400 g chicken breast fillets (approx. 2 breasts), cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp garam masala
  • ¼ tsp chilli flakes
  • 1 Tbsp plain flour
  • 20 g tomato purée
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 200 g water
  • 240 g tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)
  • 150 g natural yoghurt
  • ½ tsp ground black pepper
  • fresh coriander roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
427.5 kcal / 1788.4 kJ
Białko
32.5 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
35.7 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
1343.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy