
Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Fennel Orzotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil10 g
-
fennel cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)400 g
-
dry white wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese with herbs150 g
-
orzo (see tip)200 g
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
798.1 kcal /
3339.2 kJ
Białko
35.3 g
Tłuszcz
47.7 g
Węglowodany
52.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Sód
1426.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Soy Dressing
5 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chilli Con Carne
35 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min