Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 100 g fennel, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- 400 g pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)
- 150 g dry white wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g cream cheese with herbs
- 200 g orzo (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 3339.2 kJ / 798.1 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 47.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 1426.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10 min
Leftover Chicken Fajitas
1h 20 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h