Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Fennel Orzotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil10 g
-
fennel cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)400 g
-
dry white wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese with herbs150 g
-
orzo (see tip)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1245.1 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
3280.6 kJ /
784.1 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Chilli Con Carne
35 min