Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Fennel Orzotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil10 g
-
fennel cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
pork sausages (6-8), skins removed, broken up (see tip)400 g
-
dry white wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese with herbs150 g
-
orzo (see tip)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1426.1 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
3339.2 kJ /
798.1 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Węglowodany
52.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min