
Urządzenia i Akcesoria
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
water1550 g
-
jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms halved200 g
-
broccoli cut in florets150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil10 g
-
ground black pepper½ tsp
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
755.2 kcal /
3159.9 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
38.9 g
Węglowodany
88.1 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
762.5 mg