Urządzenia i Akcesoria
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
kale cut in pieces, tough stalks removed100 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
pork sausages, raw, skinned and crumbledsausage meat crumbled in pieces400 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained and roughly chopped, to taste100 - 200 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pitted black olives large150 g
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
water1000 g
-
dried farfalle pasta320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2862 mg
Białko
49 g
Kalorie
4244.1 kJ /
1014.4 kcal
Tłuszcz
49.2 g
Błonnik
12.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
101.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Kedgeree
45 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Chilli Con Carne
35 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
One-pot Moussaka
30 min