Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Lentil Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)380 g
-
red onion sliced (0.5 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
3 - 4 pinches dried chilli flakeschilli powder3 - 4 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
honey2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing2 ½ Tbsp
-
lentils pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine vinegar20 g
-
water20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil25 g
-
raisins1 - 2 Tbsp
-
halloumi cheese crumbled or cut in small pieces200 g
-
dried mint¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1068.5 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
2278.3 kJ /
544.5 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min