Urządzenia i Akcesoria
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
couscous160 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ¼ tsp
-
courgettes cut in pieces (3 cm)250 g
-
brown onions quartered100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
ras el hanout (see tip)3 tsp
-
vegetable oil10 g
-
white wine vinegar plus extra to taste20 g
-
cucumber (opcjonalnie) peeled into ribbons, for garnishing½
-
ground black pepper to taste
-
Greek yoghurt (opcjonalnie)4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1962.2 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1757.3 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1 Std.
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Chilli Con Carne
35 Min