Urządzenia i Akcesoria
Creamy pistachio pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roasted40 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil10 g
-
unsalted butter10 g
-
eschalots cut into wedges (4 cm)250 g
-
hot water800 g
-
sea salt1 tsp
-
speck cubed (1-2 cm)200 g
-
spaghetti300 g
-
ground black pepper to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1606.4 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
2776.9 kJ /
663.7 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
71.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Traditional minestrone
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min