Urządzenia i Akcesoria
Creamy pistachio pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roasted40 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil10 g
-
unsalted butter10 g
-
eschalots cut into wedges (4 cm)250 g
-
hot water800 g
-
sea salt1 tsp
-
speck cubed (1-2 cm)200 g
-
spaghetti300 g
-
ground black pepper to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1606.4 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
2776.9 kJ /
663.7 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
71.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 godz. 5 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min