Urządzenia i Akcesoria
Cabbage rolls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 pieces
Składniki
Cabbage rolls
-
savoy cabbage leaves large10
-
long grain rice200 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
butter30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
pork mince200 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tomato sauce
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
butter30 g
-
canned tomatoes800 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
raw sugar½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
712.2 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Veal pizzaiola
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Rice salad
1 godz.
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min