Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 194.7 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min