Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 194.7 mg
Alternatywne przepisy
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1óra 10p
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Citrus seafood salad
1h
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Pork belly with spring onions
1óra 10p