Urządzenia i Akcesoria
Cider-brined pork chops with apple dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Cider-brined pork chops
-
alcoholic apple cider (see Tip)350 g
-
sea salt flakes30 g
-
dried rosemary1 tbsp
-
dried sage1 tbsp
-
dried thyme1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters1
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
fresh chives cut into quarters6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.7 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Sweet and sour pork
40 min
Veal involtini
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min