Urządzenia i Akcesoria
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe
Składniki
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred (optional)1
-
garlic clove1
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese black vinegar20 g
-
alcoholic ginger beer (see Tips)40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds toasted, to serve1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1651.4 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Caesar salad dressing
10 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Agedashi tofu
30 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Prawn Laksa
50 min
Wonton wrappers
55 min
Spiced fish stew
2 godz.
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min