Urządzenia i Akcesoria
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe
Składniki
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred (optional)1
-
garlic clove1
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese black vinegar20 g
-
alcoholic ginger beer (see Tips)40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds toasted, to serve1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1651.4 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Jalapeño poppers
35min
Iced puff pastry
40min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Spicy peach and mango chutney
45min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h