Chilli with corn bread

Chilli with corn bread

4.6 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

Cornbread
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    40 g
  • dried chilli flakes (optional)
    1 tsp
  • cheddar cheese cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • fresh coriander leaves only
    2 sprigs
  • cornmeal or coarse polenta
    250 g
  • plain flour
    90 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • ground smoked paprika
    ½ tsp
  • milk
    300 g
  • eggs
    3
  • frozen corn kernels (see Tips)
    60 g
Chilli
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • tomato passata
    700 g
  • tomato paste
    50 g
  • water
    30 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ⅛ tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • beef mince broken into pieces
    700 g
  • canned black beans rinsed and drained
    400 g
  • sour cream to serve
  • grated cheese to serve
  • fresh coriander leaves only, to garnish
  • fresh chilli thinly sliced, to garnish (optional)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1140.2 kcal / 4770.5 kJ
Białko 59.8 g
Tłuszcz 69 g
Węglowodany 74.8 g
Błonnik 14.2 g
Tłuszcz nasycony 24.8 g
Sód 1475.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...