Urządzenia i Akcesoria
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)2 - 3 sprigs
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thirds (see Tips)500 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs8
-
skinless, boneless salmon fillets4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.4 mg
Białko
70.1 g
Kalorie
2723.6 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 h 30 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Sautéed chicken strips
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Steamed Chinese greens
30 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min