Urządzenia i Akcesoria
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)2 - 3 sprigs
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thirds (see Tips)500 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs8
-
skinless, boneless salmon fillets4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.4 mg
Białko
70.1 g
Kalorie
2723.6 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seared steak and rocket salad
20 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Sautéed chicken strips
15 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.