Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon

4.5 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • brown onion cut into quarters
    100 g
  • garlic clove
    1
  • water
    800 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 - 2 tbsp
  • mixed fresh herbs leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)
    2 - 3 sprigs
  • skinless, boneless chicken thighs cut into thirds (see Tips)
    500 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • eggs
    8
  • skinless, boneless salmon fillets
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 416.4 mg
Białko 70.1 g
Kalorie 2723.6 kJ / 651 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...