Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g brown onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 800 g water
- 1 - 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs mixed fresh herbs, leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into thirds (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 8 whole eggs
- 4 skinless, boneless salmon fillets
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2746.8 kJ / 654 kcal
- Białko
- 68.9 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 612.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef tacos
25 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Bacon with chicken strips
15 Min
Silky sweet potato mash
25 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Beef fajitas
30min
Chicken teriyaki
20 Min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
Sautéed chicken cubes
15 Min
Sautéed chicken strips
15 Min