Urządzenia i Akcesoria
Easy lamb hotpot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to brush20 g
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into wedges1
-
celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)250 g
-
pancetta cut into pieces150 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
dry red wine200 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 6-7 cm)1200 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
tomato paste50 g
-
tomato passata300 g
-
white sugar1 - 2 pinches
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
potatoes peeled and cut into thick slices (approx. 1 cm)1300 g
-
frozen peas150 g
-
cold water150 g
-
cornflour1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
410.9 mg
Białko
44.5 g
Kalorie
3987.8 kJ /
953.1 kcal
Tłuszcz
57.4 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
22.7 g
Węglowodany
59.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chilli with rice
50 min
Curried sausages
40 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Filo chicken pie
45 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min