Urządzenia i Akcesoria
Crispy rice chicken salad with satay sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Crispy rice
-
cooked rice long grain, chilled (see Tip)500 g
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil to drizzle
Poached chicken
-
hot water1000 g
-
chicken breast (approx. 300 g), cut in half lengthways1
Satay sauce
-
water90 g
-
red curry paste20 g
-
peanut butter100 g
-
rice wine vinegar15 g
-
soy sauce10 g
-
caster sugar10 g
-
fish sauce5 g
-
spring onions/green onions thinly sliced2
-
continental cucumber thinly sliced1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh long red chilli thinly sliced1
-
lime juiced1
Zesty dressing
-
sweet chilli sauce80 g
-
freshly squeezed lime juice60 g
-
fish sauce40 g
-
dark brown sugar15 g
To assemble
-
roasted salted peanuts (opcjonalnie) roughly chopped, to serve50 g
-
fried shallots to serve
-
black sesame seeds to sprinkle
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1577 mg
Białko
21.2 g
Kalorie
2018.9 kJ /
482.5 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Boiled pasta
20 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Traditional sausage rolls
50 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Smash burger taco
40 min