Urządzenia i Akcesoria
Speedy beans on toast
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
paprika1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
pure maple syrup30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
toast4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1017.6 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
1308.8 kJ /
311.6 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil bolognese
30 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Porridge
15 min
Vegetable stock paste
30 min
LSA
5 min
Cacao banana porridge
15 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Quick porridge
10 min