Urządzenia i Akcesoria
Speedy beans on toast
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
paprika1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
pure maple syrup30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
toast4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1017.6 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
1308.8 kJ /
311.6 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian sausage rolls
40 min
Porridge
15 min
Cacao banana porridge
15 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vanilla and honey toasted muesli
35 min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 godz.
Lentil bolognese
30 min
Espresso "baked" beans
35 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Quick porridge
10 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min