Urządzenia i Akcesoria
Speedy beans on toast
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
paprika1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
pure maple syrup30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
toast4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1017.6 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
1308.8 kJ /
311.6 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Florentine potato cakes
40 min
Mexican stack
45 min
Broccoli salad
10 min
Wombat slice
45 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Satay noodle salad
35 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Family beans
25 min