Urządzenia i Akcesoria
Family beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder (optional)1 tsp
-
ground fennel seed½ tsp
-
olive oil50 g
-
canned black beans drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
tomato paste80 g
-
water200 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to serve (optional)
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
551.3 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1069 kJ /
254.5 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Tomato and lentil dahl
35 min