Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gremolata
- 1 garlic clove
- 50 g mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 lemon, peel only, no white pith
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
- 60 g extra virgin olive oil
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Soup
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g bacon, cut into pieces
- 120 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 70 g carrots, sliced
- 30 g tomato paste
- 2 fennel bulbs (approx. 350 g), sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp ground fennel seeds
- 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 1000 g water
- 120 g cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g can cannellini beans, drained and rinsed
- grated Parmesan cheese, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2403.5 kJ / 574.5 kcal
- Białko
- 20.1 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 35.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 489.1 mg
Alternatywne przepisy
Tuscan bean soup
40min
Pumpkin tahini smash
40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Easy citrus pie
1h
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Asparagus and saffron risotto
35min