Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
TM6 TM5

Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)

4.0 ( 1 ocena )

Składniki

Flatbread

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g water
  • 1 tsp white sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 300 g baker's flour
  • ½ tsp salt

Topping

  • 100 g beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 150 g zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 100 g carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 100 g sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g red capsicum cut into slices (5 mm)
  • 150 g crème fraîche
  • 150 g haloumi or feta cheese
  • 50 g walnut halves roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
684.1 kcal / 2862 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
35.1 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Sód
713 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy