
Urządzenia i Akcesoria
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
684.1 kcal /
2862 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
35.1 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Sód
713 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 godz. 20 min
S'mores pizza
1 godz. 25 min
Almond toffees
1 godz. 45 min
Lamingtons
1 godz. 10 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min