Urządzenia i Akcesoria
Pasta with fennel and tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
water1100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
balsamic glaze½ tsp
-
pine nuts30 g
-
dried penne pasta300 g
-
bocconcini drained and cut into halves125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.2 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
2078.6 kJ /
494.9 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
60.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Rendang curry
30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Summer dahl
35 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min