Urządzenia i Akcesoria
Pasta with fennel and tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
water1100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
balsamic glaze½ tsp
-
pine nuts30 g
-
dried penne pasta300 g
-
bocconcini drained and cut into halves125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9.2 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
2078.6 kJ /
494.9 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
60.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Salt-free arrabbiata sauce
25 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Summer dahl
35 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Vegetable chilli
50 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Mushroom bolognaise
45 min