Urządzenia i Akcesoria
Ricotta dumplings with napoli sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Ricotta cheese
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
Dumplings
-
bread stale or frozen, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Napoli sauce
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato passata300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese grated to serve
-
fresh basil leaves only, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1904.7 mg
Białko
28 g
Kalorie
2419 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Filo spinach slice
55 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Basil pesto
10 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Classic mushroom risotto
30 min
Milanese risotto
25 min