
Urządzenia i Akcesoria
Paneer makhani
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
raw cashews30 g
-
hot water for soaking
-
fresh tomatoes cut into halves and deseeded400 g
-
unsalted butter1 tbsp
-
cardamom pods (green)2
-
cinnamon quill1
-
whole cloves2
-
dried bay leaf1
-
fenugreek seeds½ tsp
-
fresh long green chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)½ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
salt1 tsp
-
garam masala (see Tips)1 - 1 ¼ tsp
-
water180 g
-
sugar½ tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
paneer cut into batons (1 x 6 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
canola oil for frying
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
696.5 kcal /
2925.3 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
70.3 g
Węglowodany
12.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Sód
623 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Paneer Makhani
1 godz.
Chhole (chickpea curry)
35 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Chilli paneer
30 min
Palak paneer
45 min
Amritsari dal
26 godz.
Paneer
4 godz. 5 min
Tarka dal
30 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min