Urządzenia i Akcesoria
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
856.4 kJ /
204.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Beetroot and horseradish relish
50 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Gluten free loaves
2 godz. 15 min
Apple Nut Bread
Brak ocen
No fail mash potato
20 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Fondant au chocolate
50 min
Linguine marinara
30 min
Gluten free pizza dough
2 godz.