Urządzenia i Akcesoria
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
856.4 kJ /
204.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic cheesecake
10 godz.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Potato pancakes
45 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min