Urządzenia i Akcesoria
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
856.4 kJ /
204.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Guacamole
Brak ocen
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Creamy potato mash
30 min
Banana and Pear Crumble
30 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Pumpkin Risotto
45 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min