Urządzenia i Akcesoria
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Spinach and mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
Carrot and zucchini 'spaghetti'
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
water500 g
-
sugar snap peas cut into thin strips100 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.6 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
989.3 kJ /
236.5 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 godz.
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min