Urządzenia i Akcesoria
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Spinach and mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
Carrot and zucchini 'spaghetti'
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
water500 g
-
sugar snap peas cut into thin strips100 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.6 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
989.3 kJ /
236.5 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Eggs
15 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Japanese Oden Soup
Brak ocen
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Seeded pastry
15 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Frangipane and apricot muffins
35 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min