Bouillon indien à la pâte tandoori

Bouillon indien à la pâte tandoori

3.8 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en deux
    1
  • gousses d'ail
    5
  • de beurre
    25 g
  • de pâte tandoori
    2 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    1000 g
  • carottes coupées en dés
    2
  • pommes de terre coupées en dés
    2
  • de petits pois surgelés
    100 g
  • de jambon dans le talon, en petits dés
    150 g
    150 g de jambonneau, en petits dés
  • œufs
    2
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 364.7 kcal / 1525.7 kJ
Białko 18.4 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 42.1 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 1451.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...