
Urządzenia i Akcesoria
Bouillon indien à la pâte tandoori
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
oignon coupé en deux1
-
gousses d'ail5
-
de beurre25 g
-
de pâte tandoori2 c. à soupe
-
de sel1 c. à café
-
d'eau1000 g
-
carottes coupées en dés2
-
pommes de terre coupées en dés2
-
de petits pois surgelés100 g
-
de jambon dans le talon, en petits dés150 g
-
œufs2
-
de coriandre fraîche1 bouquet
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
364.7 kcal /
1525.7 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
42.1 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Sód
1451.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chaud Bouillon !
12 Przepisów
Francja
Francja