
Urządzenia i Akcesoria
Burger de pomme de terre aux épinards
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 portions
Składniki
-
de pommes de terre à chair ferme coupées en morceaux (2-3 cm)500 g
-
d'oignons coupés en deux170 g
-
œufs2
-
de flocons d'avoine, fins30 g
-
de sel1 ½ c. à café
-
de noix de muscade fraîchement râpée2 pincées
-
gousse d'ail1
-
de feuilles d'épinards frais350 g
-
de poivre moulu3 pincées
-
d'huile végétale30 g
-
de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
140.5 kcal /
587.8 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
14.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
574.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja