Urządzenia i Akcesoria
Zielone pancakes z tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
140 g malin, świeżych
-
100 g borówek amerykańskich
-
180 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
40 g liści szpinaku baby, świeżych
-
80 g mąki orkiszowej
-
140 g napoju migdałowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżkę soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 łyżeczkę proszku do pieczenia
-
40 g ksylitolu, (patrz wskazówka)40 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
olej do smażenia
-
6 łyżek jogurtu kokosowego, (ok. 120 g)6 łyżek jogurtu sojowego (ok. 120 g)
-
2 łyżki migdałów, w płatkach
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
454.8 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1519.8 kJ /
363.2 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25 min
Owsiane syrniki z czekoladą (bez cukru)
15 min
Omlet à la leśny mech
15 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Wysokobiałkowy bowl z kaszą jęczmienną
1 godz.
Placki jaglane
40 min
Gofry proteinowe
25 min
Placki z serka wiejskiego z jarmużem i szynką
45 min
Pudding chia z bananem i granatem
3 godz. 10 min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 min
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3 godz. 10 min
Placki cukiniowe z sosem tzatziki
50 min